Sari la conținut
Acasa » Stiri si Oferte » Stiri si Oferte » Coregrafie Dansul Mirilor

Coregrafie Dansul Mirilor

  Imperial Balroom – sala de evenimente cu eleganță și rafinament – este încântată să ofere o oportunitate unică pentru toți cei pasionați de dans – Cadou Coregrafie Dansul Mirilor. Ești pregătit să te lași purtat de ritmurile muzicii și să descoperi magia coregrafiei? Atunci această veste este pentru tine!

  Începând cu 1 Iunie 2023

  Toate nuntile contractate primesc CADOU Coregrafie pentru Dansul Mirilor. Coregrafia va fi asigurata de către Ilie Stratulat, coregraf Avangarde.

  Imperial Balroom pune la dispoziție o serie de cursuri de coregrafie GRATUITE, deschise publicului larg. Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în dans, vei găsi cu siguranță ceva care să te inspire și să îți dezvolte abilitățile artistice.

  Fie că visezi să înveți mișcări senzuale de dans latino, să te învârți grățios într-un vals elegant sau să te lași purtat de energie într-o coregrafie de dans contemporan, instructorii noștri talentați și pasionați sunt aici pentru a te ghida pe drumul tău către succes. Vei avea ocazia să înveți tehnici de bază. Să îți îmbunătățești coordonarea și să te exprimi prin mișcare într-un mod unic și personal.

  Cursurile de coregrafie gratuită vor avea loc în fiecare miercuri și joi, de la ora 18:00 până la 20:00. Situat pe strada Principală, nr. 123, te astepăm în spațiul nostru elegant. Indiferent dacă vii singur, în cuplu sau cu prietenii, vei fi primit cu brațele deschise. Vei avea parte de o atmosferă plină de entuziasm și pasiune pentru dans.

  Mai mult decât atât, cei care se înscriu la cursurile de coregrafie gratuite vor beneficia și de o reducere specială pentru închirierea sălii Imperial Balroom pentru evenimente private. Astfel, vei putea să-ți încânti invitații cu un spectacol de dans inedit, într-un cadru luxuriant și deosebit.

  Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 792 346 966 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa imperialcluj@gmail.com.