De ce sa alegeti Imperial Ballroom pentru a va gazdui nunta sau botezul?

Pentru ca oferta de produse si servicii este flexibila si adaptabila in functie de preferintele dumneavoastra. Credem in comunicarea eficienta si in gasirea de solutii indiferent de situatie.

Profesionalism

Personalul profesionist si dedicat, atent la detalii, va asigura ca petrecerea dumneavoastra va deveni cu adevarat una de neuitat.

 

Design elegant

Sala de evenimente cu un design placut, spatios, fara stalpi si un ring de dans spatios pozitionat in mijlocul salii sunt ingredientele pentru o petrecere reusita.

design-unic-sala-de-nunta-cluj

 


Preparate culinare

Imperial Ballroom vă oferă o bucătărie modernă, exact în locația evenimentului. Deliciile culinare preparate pentru evenimentul dumneavoastra vor aduce zambete si buna dispozitie pe buzele invitatiilor.

meniu-mancare-sala-nunta-cluj

 

Decor sala

Aveti o culoare preferata? Punem la dispozitie decorarea salii in functie de anotimp sau tematica. Impreuna putem transforma evenimentul dumneavoastra intr-un moment memorabil, intr-o atmosfera de poveste.

 

 

Consultanta

Punem accentul pe eficienta, confort si raportul calitate-pret. Va asiguram consultanta de specialitate pentru toate detaliile privitoare la eveniment si va putem face recomandari pentru furnizori de servicii conexe.

 

Imperial Ballroom

Va invitam sa ne contactati pentru a discuta si analiza cerintele si necesitatile dumneavostra, urmand sa creionam impreuna schita unui eveniment asa cum l-ati visat.
Rezervati-va data acum!

sala-de-evenimente-cluj-nunta